Az alábbi fizetési módok érhetőek el:

 • online bankkártyás fizetés
  Biztonságos online bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül. Extra költséggel nem jár.
 • utánvét
  Fizetés a futárnak, átvételkor. Díja: 350 Ft
 • közvetlen banki átutalás
  Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A rendelés teljesítése az összeg beérkezését követően történik meg. Extra költséggel nem jár.
Utalási adatok:

Bank neve: OTP Bank
Bankszámlaszám: 
Kedvezményezett neve: Menzel Jane
Közlemény/megjegyzés rovat: rendelési szám (pl.: #1223)

 

BARION

Egy biztonságos, bankfüggetlen, sokak által használt, online fizetési rendszer. Vásárolhatsz közvetlenül bankkártyáról is, ugyanakkor van lehetőség arra, hogy előre feltölts egy Barion-egyenleget – ezután amíg azon van pénz, még a kártyára sincs szükség (extra biztonságos módszer)!
Ha erről szeretnél tájékozódni, ajánljuk a következő oldalt: www.barion.com/hu

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.
Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

A fizetéshez az alábbi típusú bankkártyákat használhatod:

 • Mastercard
 • Maestro  
 • Visa 
 • Electron 
 • Amex 

Hogyan zajlik a fizetés?

Nagyon egyszerű használni. 
A kosárban lévő termékek és azok végösszege mellett kétféle fizetési módot ajánl fel a rendszer: balra a Barion tárca, jobbra a bankkártyás fizetés látható. Ha van Barion-tárcád, és fel is van töltve az egyenlege, egy email-cím és jelszó megadásával, kártyaadatok megadása nélkül is fizethetsz. Ha nincs ilyened, akkor a jobb oldali űrlapot használva kell megadnod ezeket a sikeres fizetéshez.
Ha a kék „Vásárlás részletei” linkre kattintasz, lenyílik egy lista arról, mit készülsz megvenni – ebben láthatod azokat a termékeket, amelyeket a webáruházban a kosaradba pakoltál, valamint a választott szállítási módot.
Ha valamilyen okból sikertelen a fizetés, a rendszer felajánlja az újbóli próbálkozást, illetve utána még mindig választhatsz másik fizetési módot a webáruházban.
Bármelyik fizetési mód mellett is döntesz, a tranzakció végig a Barion oldalán keresztül zajlik, amely teljesen biztonságos, gyors és egyszerű!

Fontos

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.
A Barion kártyaelfogadás éppolyan biztonságos, mint bármelyik magyar bank online kártyás rendszere, csak sokkal olcsóbb nekem, így neked is. Magyarországon több, mint 1200 webshop használja.

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top