„Az értékrendem hitelesen tükröződik a vállalkozási tevékenységemben és a karitatív törekvéseimben is.”
IMG_4041__1_-removebg-preview
Menzel Jane
A janelif.hu tulajdonosa

Menzel Jane 2018-ban szerzett BSc diplomát nemzetközi gazdálkodás szakon, illetve 2022-ben marketing mesterszakon lett okleveles közgazdász a Debreceni Egyetemen. Jelenleg vállalkozói mérlegképes könyvelői képzés tanulója.

2020 januárjában alapította a JANELIF Bt.-t, mely kezdetben digitális marketing ügynökségként funkcionált, de a vállalkozási tevékenység idővel natúrkozmetikai manufaktúrával bővült. 2022. szeptemberétől egyéni vállalkozás formájában folytatódik mindennemű vállalkozási tevékenység, amellett, hogy gazdálkodástant tanít egy középiskolában.

Jane 13 éves kora óta olvas tudományos alapokra helyezett marketing- és üzleti könyveket. Mindig is lenyűgözte a marketing hatalma, és a benne rejlő lehetőségek, illetve a vállalkozások működési mechanizmusa. Empátiája és küldetéstudata már korán megjelent, és egyre erősödött az évek múltával — kötelességének érzi, hogy képességeivel segítse embertársait.

Kötődése a természettel egyre erősebb, szenvedélyének részét képezik a natúrkozmetikumok, gyógynövények világa, illetve a fenntartható életvitel.

Janelif Marketing, a szabadszellemű kreatív vállalkozókat segíti a digitális marketing területén – weboldalkészítéstől kezdve a teljes digitális marketing tevékenység megvalósításáig.

A Janelif Cosmetics natúrkozmetikai manufaktúra, melyben kézműves szappanok és más natúrkozmetikumok készülnek értékes alapanyagokból, mint amilyen a Bio Fair Trade kakaóvaj, shea vaj és kókuszolaj.

A Janelif Academy marketinget, gazdálkodási ismereteket, illetve angol és német idegennyelveket oktat  oktatási intézményekben, csoportos kurzusok, illetve magánórák kereteiben.

A Janelif Alapítvány missziója az esélyegyenlőség javítása Magyarországon. Különösképpen fontosnak tartom a mélyszegénység elleni küzdelmet, a rasszizmus elleni fellépést, az oktatást, a női emancipációt, a gyermekek felkarolását, és a bántalmazottak megsegítését.

Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top