Termékeink pálmaolajmentesek, a felhasznált kakaóvaj BIO Fair Trade és sheavaj BIO minősítésűek.
A kakaóvaj egy ehető természetes zsiradék, melyet a kakaóbabból nyernek a csokoládé és kakaó gyártása során. Enyhén csokoládészerű íze és aromája van. A fehér csokoládéban ez az egyetlen kakaókomponens. A kókuszolaj a kókuszpálma (Cocus nucifera) magjának szárított beléből (koprából) készített növényi olaj.
A sheavaj magas E és F vitamintartalommal rendelkezik, amely köztudottan a bőr megfiatalodásának feltétele.
A hidegen sajtolt kókuszolaj folyékony átlátszó tiszta folyadék. (Ezt az olajat nem hőkezelték, és nem hidrogénezett). A hidegen sajtolt kókuszolajban a kókusz minden pozitív tulajdonsága megjelenik, az olaj szerkezete sem módosult.
A repceolaj vagy más néven a (canola-olaj) a repce növény (Brassica napus) magjából készült növényi zsiradék. A repcét már időszámításunk előtt 3000-ben termesztették az Indus völgyében. Európában a 13. századtól állítanak elő repceolajat. Magas Omega-3 zsírsav tartalma van.
Termékeinkben a kakóvaj, shea vaj és kókuszolaj finomítatlan formában kerülnek feldolgozásra.